Totaal aantal pageviews

zondag 4 maart 2007

ROTTERDAM

't Zit er weer op... Zowel de vakantie als de paar daagjes weg vanwege ons 'jubileum'. Wat een luxe hadden we in hotel 'Stroom'! Beneden (!) was de sauna en het tweepersoons bad met i-pod en champagne en boven was ons fantastisch bed met beamer. Het eten was ook heerlijk, met aandacht gemaakt en alles vers bereid. Heel wat anders dan het nachtje daarna in Zaltbommel, maar dat gaf niet, konden we mooi vergelijken en ja, de prijs was er ook naar. We hebben weer mooi het leven door genomen én we hebben de beslissing genomen om nu echt serieus naar een hond te gaan kijken. Oh ja, vergeet ik bijna te vertellen, dat we in de Kunsthal en B. v. Beuningen naar twee geweldige tentoonstellingen zijn geweest!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Jammer dat al die leuke dingen al weer zo snel verleden tijd zijn. Maar je hebt wel iets om nog lang op terug te kijken.

Erika zei

Zal dat niet wat inherent zijn aan iets leuks?

Irene zei

Afgelopen zomer heb ik met Merel ook zo genoten in Rotterdam. Wát een leuke stad. En we logeerden ook in zo'n apart hotel, je kunt daar echt van genieten.
Nu weer aan de slag, hopelijk met frisse moed!?

Erika zei

Jazeker, en ik ga proberen elke keer als ik een oppeppertje nodig heb, de dagen te visualiseren.

Julia zei

Dag Erika , bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en je commentaar. Je vraagt wat digitaal scrappen is > het is vooral in Amerika bekend maar hier ook steeds meer. Kijk maar eens op www.digitaalscrappen.nl of zoek op google naar digital scrapping. Je komt dan in een wereld van foto's op een creatieve manier in layouts verwerken . En daar worden digitale scrapkits voor gebruikt.